RATATYÖT JA MUUT MAANRAKENNUSPALVELUT KAUTTAMME VUOSIEN KOKEMUKSELLA KOSKENKORVALTA OUTOKUMPUUN

Lue lisää yrityksestämme

Kuljetus ja kaivukonetyö Koivuluoma Tapiolla on kokemusta maanrakennuksesta yli 60 vuoden ajalta ja ratatyöstä jo lähes 30 vuoden ajalta. Sukupolvien vaihtuessa ja koneiden kehittyessä olemme kartuttaneet yritykseemme korvaamatonta kokemusperäistä tietoa ja raudanlujaa ammattitaitoa. Ajanmukaisen kaluston kanssa nämä takaavat ensiluokkaisen työnjäljen suorittamissamme erilaisissa kohteissa, kuten maisemoinnissa tai luiskaverhoilussa sekä vaativimmissakin kohteissa.

Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme takaa vaivattoman yhteydenpidon projektin kaikissa vaiheissa. Asiakkaan kanssa sovitut aikataulut ja budjetit toimivat myös käytännössä. Meidän kanssamme yhdessä suunnitellessa ja toteuttaessa hommat toimivat ja aikataulut pitävät. Palvelemme Koskenkorvalta käsin joustavasti koko Etelä-Pohjanmaan alueella sekä tarpeen mukaan maanlaajuisesti. Ota yhteyttä ja kerro työtarpeestasi, suunnitellaan yhdessä lisää!

Yhteystiedot

Ratatöiden tai maanrakennuksen moniosaaja apunasi

Maanrakennuksessa ja kiinteistöhoidossa teemme nykyaikaisella kalustolla kaivukonetyöt, kaivurityöt, minikonetyöt, traktorityöt sekä pyöräkuormaajatyöt.

Palvelutarjontamme on kattava ja monipuolinen:

  • pohjatyöt ja -täytöt
  • pihatyöt
  • kaapeloinnit
  • viemäröinnit
  • maisemointi
  • kunnallistekniikka
  • lumityöt ja hiekoitukset talvella
  • hiekanpoiston ja -pesu keväällä.
Olemme apunasi ja toteutamme osuutemme projektista luotettavasti ja laadukkain lopputuloksin.

Rautateiden kunnossapito

Rautatien kunnossapito ja muut ratatyöt ovat kuuluneet jo pitkään yrityksemme toteuttamiin töihin. Ratavarusteiset kiskopyöräkaivukoneet ja ratatyöpätevyydet (RTV) mahdollistavat itsenäisen työskentelyn vaarallisella rautatiealueella, unohtamatta vaadittavia pätevyyksiä ja lupia. 


Työntilaajiamme ovat muun muassa NRC Group, DestiaRail ja muut rautatien ammattilaiset. Meillä on kokemusta rata-alueilla työskentelystä yli 30 vuoden ajalta. Tarjoamme rautateiden kunnossapidon kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 


Tasokas ja monipuolinen kalustomme sekä ammattitaitoinen ja laaja-alaisen kokemuksen omaava henkilökuntamme takaavat, että työt sujuvat aina tehokkaasti ja valmista syntyy sovittuun tahtiin. Kun tilaat maanrakennus- tai ratatyöhön kaivukoneen kauttamme, voit luottaa siihen, että lopputulos on suunnitelmien mukainen ja työn jälki erinomaista – olipa kyseessä pieni ja nopea työ tai laajempi kokonaisuus.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työllesi!

Kuljetus ja kaivukonetyöt Koivuluoma Tapio palvelee erilaisten maanrakennus-, kaivukone- sekä ratatöiden parissa Koskenkorvalla sekä joustavasti koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Tarpeen mukaan lähdemme töihin myös muualle Suomeen, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro työtarpeestasi!

Laajaan ja tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin kuntasektorin toimijoitakin. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Kaikki yhteystiedot